DiákNET

 American Truck Simulator Teszt

 Tudom, hogy a játék már 1 hónapja kijött, szóval mondhatni, már nem igazán friss, de csak most jött létre a Game rovat. Bocs

 Az amerikai kamionokról talán mindenkinek azok a klasszikus, szögletes formák jutnak eszébe

Na, ezekre gondolok.

 Az SCS Software Nagyban az Euro Truck Simulator-szériának köszönheti népszerüségét szimulátorok terén. Szóval aki nagy Szimulátor fan, vagy egy picit is kedveli a kamionokat, az biztos kipróbálta már az Euro Truck-ot. Én speciel a Steam Winter sale-en vettem meg, mert régen fontolgattam, hogy kipróbálom, és a 3 eurós árért szerintem nagyon is megérte. Amúgy 19.99 euró alapjáraton.

És most, akinek megvan az Euro Truck, gondoljon arra, hogy néz ki, mert ez nagyban segíteni fog az öszkép létrehozása lélekben.  És akkor ennyi elég is az európai verzióból. Az SCS elég sokat gondolkodott, hogy most folytassák rögtön a 3-as euróval, vagy valahova máshova vigyük el a kedves játékost. Amerika egész jő ötlet volt. És egész úgy megcsinálták az egészet, hogy tényleg Amerikai feeling-ed van vezetés közben, még a szélfújta szalmabálák is átkeresztezik az országutat. Nevada és Kalifornia államokon Kamionozhatunk (hamarosan érkezik Arizóna állam is, és a játék is szépen lassan bővítésre kerül)

Sokkal hangulatosabb, mint az Euro Truck

 Itt tényleg Amerikában érzed magad, és sok hibát ki is javítottak. Például egy-egy nagyob város (pl: Los Angeles) sem pár utcábol áll, hanem elég méretes. Továbbá új kamion(ok) is vannak, de csak mért kamion(ok)? Mert összesen 3 fajta kamion van (a kezdetekkor csak 2 volt, ráadásul majdnem ugyanolyanok) most viszont bekerült egy olyan klasszikus is, mint például a Kenworth w900 is.Az SCS azzal indokolja a kamionok számát, hogy sok kamiongyártóval nem sikerült megegyezniük.

 További újdonságok? Más nincs!

 A Tájon és a kamion(ok)on kívül más újdonság nincsen. Talán, hogy parkolás elött választhatunk nehézségi szintet (a parkolás átugrása, Normál és nehéz). A Prism3D motort se bolygatták, talán picivel több poligon van, ami valamivel átszik is az FPS mutatón. De a Grafikus motor változatlanul hagyása nem hátrány, mert így se kell hozzá Atomerőmű, gyengébb PC-n is simán megy, de más apróságok is változatlanok

 Előnyök: Jobb, amerikai hangulata van,ez a legnagyobb előnye

Hátrányok: Kicsit kevés újdonság, és picit túlárazott